OM MIG

Platsen om mig,
det som skrivs i denna bloggen är av mig, Michaela Carlsson, under bloggnamnet tankesplitter. Man kan dock fråga sig vem jag är när man läser min blogg. Så här kommer lite kort information om mig som person.
Jag är absolut helt stormförtjust i marinblått, vita prickar, gamla ord och teakmöbler. Min vardag färgas av mina studier mot att bli ämneslärare för högstadiet samt att jag är mamma åt världens underbaraste dotter. Min förtjusning med gamla ord speglar sig lite i att jag kommer bli svensklärare när jag är klar med min utbildning. Som enligt planen blir ungefär 2016. Utöver ämnet svenska så kommer jag även bli behörig inom historia och religionskunskap.

Vad som skrivs här,
är allt mellan himmel och jord. Mest för att jag ibland vill lätta lite på trycket inombords men ibland likväl för att jag faktiskt har något viktigt att säga. Tyvärr blir det nog mer bekymmersfyllda inlägg som inte gynnar någon annan mer än mig. Fast det är klart. Ibland är det bara vanlig pastellfärgad vardag som ger sitt uttryck i form av skrivna bokstäver på en portal på ett universiellt internet.

Hälsar dig välkommen,
och hoppas att du kanske lämnar ett avtryck innan du klickar dig vidare i världen. Om inte annat, så önskar jag dig ett gott liv!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...