söndag, maj 09, 2010

En liten kik


Endel av mitt vardagsrum. Med hela mitt liv i min fotölj. Hon är ganska rar faktiskt, kröp upp och somnade av fri vilja. Så kör vi här hemma, full rulle tills vi stupar på plats.

Man ser även mina vackra tapeter. Jag är sådär väldigt förälskad i dom. Aningen tomt utöver tapeter och halvdana gardiner, men det kommer mer, så småningom.
En liten glimt är de i alla fall. Kommer nog några bilder på andra delar av lägenheten senare.

3 kommentarer:

NovasLillaMorsa sa...

hon klättrar ur spjälsängen. rädd att hon ska ramla och bryta armen om hon börjar med den igen. hon har haft vanlig säng i ett par månader utan problem, men börjat nu sen en månad tillbaka att gå upp hela tiden :(
Försökt med massa saker utan resultat :(

NovasLillaMorsa sa...

jo men alltså, ligger/sitter man bredvid henne så vaknar hon så fort man går, vilket gör att då skulle jag alltså också behöva lägga mig vid sju varje kväll för att få henne att ligga stilla hela natten.
Hon somnar ju inte i panik, hon går upp för att hon inte vill sova, då stänger vi och håller iför vilket gör att hon går upp och när hon märker att hon inte kommer ut efter kanske 10 sek så går hon och lägger sig igen och somnar direkt.
Klart jag aldrig skulle hålla iför dörren om det var så att hon fick panik, jag vill ju inte mitt barn illa.
Klart jag skulle kunna sitta vid hennes sida tills hon somnat, men det är ju bara att hon vaknar VARJE gång man går...såå!

Mathilda sa...

Wow! Helt underbara tapeter! De är verkligen jättefina...
Du trivs bra i ditt nya hem va?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...